B2B Vayamundo Houffalize

Op zoek naar een originele formule voor uw meeting, incentive, midweek …? Organiseert u graag een groepsreis waarvan iedereen nog jaren kan nagenieten? Vayamundo Houffalize biedt een waaier aan mogelijkheden om het aangename te koppelen aan het nuttige.

  • Onze verzorgde restaurants bieden plaats aan uitgebreide groepen
  • Slapen doet u in aangepaste accommodatie voorzien van alle comfort
  • Alle zalen zijn volledig uitgerust met geavanceerd audiovisueel materiaal
  • Voor de auto’s is er altijd plaats in onze ruime, overdekte betaalparking.

Voor meer informatie stuur een mailtje naar philippe.neckebroek@vayamundo.eu

Frisse ideeën ontstaan...

Vergaderzalen

Vayamundo Houffalize beschikt over 18 vergaderzalen. Elke zaal biedt plaats aan groepen van minimum 10 tot maximum 250 personen.

Congreszaal

Voor grootschalige, al dan niet internationale meetings, is onze congreszaal een uitgelezen locatie. Hier kunnen tot 800 genodigden comfortabel zitten. Deze ruimte beschikt ook over cabines voor simultaanvertaling.

Restaurants

Onze drie verzorgde restaurants bieden in totaal plaats aan 800 personen. In de Vayamundo Brasserie kunt u op elk uur van de dag terecht voor een snelle, maar zeer verfijnde hap. Restaurant Le Buffet bewijst dan weer dat self-service en gezelligheid perfect hand in hand kunnen gaan. Voor het culinaire neusje van de zalm wordt u in Restaurant au Bec du Feyi verwacht. In een sfeervol kader laat u zich hier op uw wenken bedienen.

Lounge

Na een zware meeting even heerlijk onderuitzakken bij een smaakvol biertje uit de streek? De splinternieuwe Lounge bar van Vayamundo Houffalize biedt u alles wat u wenst om een geslaagde werk-/ actiedag in de Ardennen in stijl af te ronden.

Meer info? Contacteer philippe.neckebroek@vayamundo.eu
Bespreek met Annabelle, Anparo of Christine uw concrete doelstellingen en zij zorgen verder voor een feilloos verloop van uw activiteiten!