Sport

Zeker tijdens uw vakantie wilt u de kans hebben om uw sport(en) te beoefenen. In Vayamundo is alles mogelijk! Zin in een gezinsfietstocht of een ritje met de 'billenkar'? Of bent u eerder een liefhebber van balsporten, badminton, boogschieten of curling?

Vakantieclub organiseert voor iedereen, ongeacht de leeftijd, aangepaste sporten. Buiten, op het strand of in de polyvalente sporthal. Daar kunnen ook de liefhebbers van ritmische beats en explosieve Latin terecht tijdens de heerlijke Zumba® lessen. In de fitnessruimte kunt u als gast de hele dag gratis de spieren pimpen op de loopband, de roeistoel enz. En in de plaatselijke surfclub van Oostende kunt u zelfs het surfen of kitesurfen onder de knie krijgen!

Zumba @ Vayamundo

Iederéén kan aan Zumba® doen! U kunt immers lessen volgen op drie verschillende niveaus:

Zumba Fitness®
Explosief, super leuk om te doen en helemaal niet moeilijk! De exotische Latin ritmes en opzwepende beats geven u een ongelooflijke energie-boost. Voor u het beseft bent u weer in topconditie.

Zumba Gold®
De Zumba®-formule is ook hier de basis, maar de bewegingen en het tempo worden aangepast aan uw behoeften en mogelijkheden. Ideaal dus voor de iets minder jonge deelnemers en voor wie pas de stap heeft gezet om aan de conditie te werken.

Zumbatomic®
Vier- tot twaalfjarigen kunnen terecht in de Zumbatomic®. Deze lessen zijn swingende, dynamische fitness-feestjes vol leuke choreografieën, op muziek waar kinderen dol op zijn (hip-hop, reggaeton, cumbia …)

Kijk op www.zumba-oostende.be, voor programma-overzicht, locatie, data en aanvangsuren en geniet ervan met volle teugen!