KOM JE SNEL NAAR ONS TOE?

Goed om weten

Je reservering

Gelieve je reservering goed na te lezen. Klopt het aantal personen, de periode, de maaltijden, …

Voorschot

Van zodra het voorschot is betaald, is de reservatie definitief. Een maand voor aankomst vragen wij het saldo te betalen zodat het dossier volledig betaald is bij aankomst. Dit maakt het inchecken een stuk makkelijker.

Late boeking

Heb je pas kort voor afreis geboekt dan kan de betaling uiteraard niet meer vooraf gebeuren. De volledige betaling van het dossier dient dan bij check-in te gebeuren. Na betaling van het dossier ontvang je de sleutels.

Linnen

Op de appartementen zijn de lakens in de huurprijs inbegrepen. Indien je dit wenst, kunnen de bedden op voorhand door ons opgemaakt worden mits een kleine toeslag. Badlinnen dien je zelf mee te brengen, of kan ter plaatse gehuurd worden per handdoek of per set. Op de hotelkamers zijn zowel lakens als hand- doeken voorzien en zijn de bedden opgemaakt.

Parking

Heb je een parkeerplaats gereserveerd? Ga dan eerst naar de receptie om je aan te melden alvorens binnen te rijden in de parking. Je krijgt dan een parkeerbon om voor de ruit te leggen ter bevestiging van je reservering. De parkeerplaats is beschikbaar vanaf 14:00. In de buurt van het hotel kan je gratis parkeren, behalve waar een parkeerverbod geldt. Fietsen De ondergrondse fietsenberging is gratis en enkel toegankelijk voor de gasten.

Openbaar vervoer

Kom je met de trein, dan kan je aan het station van Oostende de kusttram richting de Panne nemen. De tram stopt bij ons voor de deur aan halte ‘Ravelingen’.

Zwembad en fitness

Vergeet je zwemkledij niet ! (badmuts niet verplicht !) Elke gast mag onbeperkt gebruik maken van het zwembad en de fitness. Van de sauna kan je eveneens gebruik maken, maar die is niet inbegrepen in de prijs.

 

Animatie

Het animatieprogramma kan je terugvinden op de televisie in je kamer en op de schermen in de inkomhal.

Huisdieren

Huisdieren worden niet toegelaten op de appartementen of in de kamers. Assistentiehonden zijn uiteraard overal toegelaten.

Roken

Ons vakantiecentrum is 100% rookvrij. Enkel op het terras of balkon is roken toegestaan.

WiFi

Er is gratis internet in het gehele gebouw. De code is verkrijgbaar aan de receptie.

Inchecken

Inchecken kan vanaf 16u00. (Uiteraard mag je vroeger aankomen maar vóór 16u00 kunnen wij niet garanderen dat het appartement reeds beschikbaar zal zijn.) Bagage kan op eigen risico ter bewaring gegeven worden aan de receptie, zo kan je zorgeloos gebruik maken van de hotelfaciliteiten of alvast de omgeving verkennen. Dit kan ook bij het vertrek.

Uitchecken

De uiterlijke uitcheck tijd voor zowel de appartementen als de kamers is 10u30.

Opkuis appartement

Het appartement wordt in een nette staat afgeleverd en wordt tevens in een nette staat vrijgemaakt. Onder andere vegen en dweilen van de vloeren, schoonmaken van de badkamer en het sanitair. Het bedlinnen moet opgeplooid worden, het vuilnis moet naar de containers worden gebracht en de vaat gewassen.

Gevonden voorwerpen

Kunnen op verzoek opgestuurd worden mits ver-goeding van de verzendingskosten en op eigen risico. We bewaren de gevonden voorwerpen tot 1 maand navertrek. Iets vergeten ? Bel of mail ons zo snel mogelijk.