KOM JE SNEL NAAR ONS TOE?

oostende restaurant dekokpit
  • oostende restaurant dekokpit
  • oostende restaurant dekokpit
  • oostende restaurant dekokpit
  • oostende restaurant dekokpit
  • oostende restaurant dekokpit

De Kokpit

Het vernieuwde concept 'De KOKpit' brengt een bezoek aan Vayamundo tot een waar culinair genot. Ontdek hier de troeven van ons paradepaardje !

De KOKpit is de ideale afsluiter van een mooie dag aan zee met vrienden en familie ... Iedereen vertoeft graag in het vernieuwde restaurant De KOKpit ! Niet alleen omwille van de uitgebreide nieuwe menukrant, zeker ook voor het panoramisch zicht op de kust en het hinterland. Het unieke kader in het teken van de luchthaven biedt een meerwaarde aan de beleving…

Vlieg mee met Vayamundo & De KOKpit 

Onlangs werd het restaurant 'De Wandelaar' in een nieuw kleedje gestopt. Als verwijzing naar het mooie zicht op de luchthaven doopten we het nieuwe concept 'De KOKpit'. Het restaurant dompelt vanaf heden in een sfeer die naar verre reizen en oorden doet verlangen... Een culinaire beleving op -letterlijk- hoog niveau ... Eet smakelijk!

Relax aan zee

Het hele jaar door biedt Vayamundo u de gastronomische formule ‘Relax aan zee’ aan. Een fantastisch weekend met 2 overnachtingen in halfpension en 2 verfijnde menu's in De KOKpit.

Openingsuren de kokpit

Buiten schoolvakantiesMiddagAvond
maa - din - woegeslotengesloten
vrij - zaterdag12:00 tot 14:0018:00 tot 21:00
zondag12:00 tot 14:00gesloten

 

Tijdens schoolvakantiesMiddagAvond
maa - dinsdaggeslotengesloten
woe - don - vrij - zat - zondag12:00 tot 14:0018:00 tot 21:00

Familie -en bedrijfsfeesten

Het unieke kader -volledig in teken van de luchthaven- van De KOKpit is ook het perfecte decor voor uw familie -en bedrijfsfeesten. Neem hiervoor contact op met anja.vanhooren@vayamundo.be