Regio

Vakantieclub Ol Fosse d’Outh is dé poort naar de Ardennen! U kunt er prachtige boswandelingen maken, mountainbiken, kajakken ... Nergens is onze natuur immers nog zo puur en ongerept. Maar wist u dat de Ardennen nog veel méér troeven hebben? In een straal van amper 45 minuten rond Houffalize valt er ontzettend veel te beleven voor groot én klein!
 

ADRENALINE IN DURBUY

Het pittoreske Durbuy heeft nog andere dingen te bieden dan de gekende prachtige, middeleeuwse gebouwen, leuke winkeltjes en uitnodigende restaurantjes!  Maak bijvoorbeeld eens een duizelingwekkende afdaling per mountainbike door het bos …  Kruip met de kids doorheen het splinternieuwe ondergrondse mijnlabyrint vol vallen, hindernissen en sensatie …  Of doe eens letterlijk vanuit de hoogte op het challengerparcours door de bomen of de deathride vanop 40m …
 

GRIEZELEN IN DE GROT VAN HAN

De Grot van Han verdient terecht de drie sterren die de groene Michelingids haar toekent! De wonderlijke kalkafzettingen en immense zalen – allemaal het werk van de Lesse - maken van deze grot een unieke parel van de natuur. Ook kinderen zijn er dol op, zeker als u na afloop nog een bezoekje aan het Wildpark boven de grot brengt.
 

LEKKER MONDAIN IN SPA

In dit kleine stadje draait het allemaal om water. Op zoek naar de perfecte wellness-behandeling? Laat u verwennen in de thermen! Bent u een geluksvogel? Waag uw kansen in het casino … En wie van motoren houdt, moet zeker een bezoekje brengen aan het circuit van Spa-Francorchamps. Het allermooiste ter wereld!
 

SHOPPEN IN BASTOGNE

Bastogne is niet alleen wereldberoemd omwille van haar historische rol in de Slag om de Ardennen. U kunt er ook prachtige wandelingen maken langsheen typische Ardense dorpjes en gehuchten. En wist u dat er  op zondagnamiddag meer dan 100 winkels open zijn in Bastogne …?